VARMEVÆRKETS DRONER ER IKKE VINDUESKIGGERE

​I forbindelse med eftersøgning af brud og tilstandsvurdering af fjernvarmeledningsnettet, anvender Høng Varmeværk - lige som mange andre fjernvarmeselskaber - professionelle droner udstyret med termografiske kameraer.


Borgere behøver ikke at føle deres privatliv truet af disse flyvninger, der alene har til formål at undersøge tilstanden af fjernvarmenettet.


Dronerne styres af certificerede droneoperatører fra et professionelt dronefirma, og flyvningerne anmeldes forud til myndighederne jfr. gældende regler.


Droneoperatøren har til enhver tid visuel kontakt til dronen som er udstyret med tydelige positionslys.


De termografiske kameraer hænger under dronerne og peger lodret ned, så der kan optages termografiske billeder af de arealer, hvor der ligger  fjernvarmeledninger. Der bliver altså udelukkende optaget termografiske billeder oppefra og ned.


Endvidere optager kameraerne alene termografiske optagelser og ikke "almindelig" video.


De anvendte droner opererer typisk i en højde på ca. 100 meter, men skal hyppigt lande for at få udskiftet batterier. Dette betyder at man sagtens kan bemærke en drone som stiger nærligt lodret op og ned i forbindelse med dette.

GENERALFORSAMLING UDSAT PÅ GRUND AF CORONAVIRUS
23-03-2020
Høng Varmeværks ordinære generalforsamling, er udsat ind til videre på grund af de tiltag, som regeringen har indført for at begrænse udbredelsen af smitte med Coronavirus, Covid-19
» Læs mere....
VARMEVÆRKETS DRONER ER IKKE VINDUESKIGGERE
17-03-2020
De professionelle droner, som anvendes i forbindelse med eftersøgning af brud på fjernvarmeledninger kan ikke kigge ind af folks vinduer
» Læs mere....
VARMEVÆRKET GÅR I NØDBEREDSKAB
12-03-2020
Fra torsdag d. 12. marts overgår Høng Varmeværk midlertidigt til nødberedskab. Ind til videre, vil kun de opgaver der er absolut nødvendige for at opretholde fjernvarmeforsyningen blive udført.
» Læs mere....
BRAND PÅ VARMEVÆRKET
12-03-2020
Tirsdag d. 10. marts opstod der brand i værkets halmopriveranlæg.
» Læs mere....
BÆREDYGTIG HALM OG FLIS I HØNG
12-03-2020
Bæredygtig biomasse bliver til bæredygtig fjernvarme i Høng
» Læs mere....

​Høng Varmeværk A.M.B.A. // Banemarken 8 // 4270 Høng // Tlf.: 58 85 24 32 // CVR: 29096716 // mail: mail@h-varme.net