VARMEVÆRKETS DRONER ER IKKE VINDUESKIGGERE

​I forbindelse med eftersøgning af brud og tilstandsvurdering af fjernvarmeledningsnettet, anvender Høng Varmeværk - lige som mange andre fjernvarmeselskaber - professionelle droner udstyret med termografiske kameraer.


Borgere behøver ikke at føle deres privatliv truet af disse flyvninger, der alene har til formål at undersøge tilstanden af fjernvarmenettet.


Dronerne styres af certificerede droneoperatører fra et professionelt dronefirma, og flyvningerne anmeldes forud til myndighederne jfr. gældende regler.


Droneoperatøren har til enhver tid visuel kontakt til dronen som er udstyret med tydelige positionslys.


De termografiske kameraer hænger under dronerne og peger lodret ned, så der kan optages termografiske billeder af de arealer, hvor der ligger  fjernvarmeledninger. Der bliver altså udelukkende optaget termografiske billeder oppefra og ned.


Endvidere optager kameraerne alene termografiske optagelser og ikke "almindelig" video.


De anvendte droner opererer typisk i en højde på ca. 100 meter, men skal hyppigt lande for at få udskiftet batterier. Dette betyder at man sagtens kan bemærke en drone som stiger nærligt lodret op og ned i forbindelse med dette.

BÆREDYGTIG HALM OG FLIS I HØNG
28-08-2020
Bæredygtig biomasse bliver til bæredygtig fjernvarme i Høng
» Læs mere....
DER ER EN HJERTESTARTER PÅ VARMEVÆRKET
09-06-2020
På Høng Varmeværk er der en hjertestarter tilgængelig døgnet rundt
» Læs mere....
KRAV OM TRYKPRØVNING EFTER SKADER
01-05-2020
Varmeværket kræver at direkte tilsluttede fjernvarmeanlæg trykprøves efter reparation af f.eks. brud på gulvvarme eller lignende.
» Læs mere....
VARMEVÆRKETS DRONER ER IKKE VINDUESKIGGERE
17-03-2020
De professionelle droner, som anvendes i forbindelse med eftersøgning af brud på fjernvarmeledninger kan ikke kigge ind af folks vinduer
» Læs mere....

​Høng Varmeværk A.M.B.A. // Banemarken 8 // 4270 Høng // Tlf.: 58 85 24 32 // CVR: 29096716 // mail: mail@h-varme.net